Конкурс журналістських робіт «Моя Вінниччина»
07.06.18

З метою посилення уваги журналістів до глибокого і об'єктивного висвітлення питань економіки і політики, соціальних проблем, проведення журналістських розслідувань, ділового, фахового осмислення життєвих ситуацій, фактів сьогодення і минувшини, а також задля сприяння утвердженню української демократичної державності, високих культурних цінностей, відродженню національної культури, національно-патріотичного виховання молоді Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА оголосив обласний конкурс журналістських робіт «Моя Вінниччина».

До ключових завдань Конкурсу належить привернення уваги громадськості через засоби масової інформації до вирішення соціально-економічних та суспільно-політичних проблем області, поширення прикладів позитивного досвіду ініціативної, активної, творчої, соціально корисної діяльності територіальних громад, громадських та волонтерських організацій області, а також популяризація прикладів ефективної співпраці громадськості з органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, підвищення рівня обізнаності населення про діяльність органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

До участі в Конкурсі запрошуються автори матеріалів, розміщених у друкованих та електронних ЗМІ (пресі, телебаченні і радіо, інтернет-виданнях). Проведення Конкурсу передбачає нагородження учасників за наступними номінаціями: «Краща стаття», «Краща онлайн-публікація», «Кращий радіо- або відеоматеріал».

До подання допускаються матеріали, оприлюднені в поточному році. Учасники мають право брати участь лише в одній номінації Конкурсу. Крім цього, кожен учасник може подати до трьох конкурсних робіт, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

Фінансування Конкурсу здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2016 – 2018 роки від 11 лютого 2016 року (зі змінами).

Роботи на Конкурс необхідно подати  з 6 червня до 1 листопада.

Офіційне оголошення результатів Конкурсу та нагородження переможців відбудеться 16 листопада, у рамках відзначення Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

З умовами участі у Конкурсі, порядком його проведення та зі складом журі можна ознайомитись в інформаційних матеріалах, прикріплених нижче.

Положення про обласний конкурс журналістських робіт „Моя Вінниччина"

Склад журі конкурс "Моя Вінниччина"


Джерело: Вінницька обласна державна адміністрація

123