Кращі практики місцевого самоврядування
05.06.18

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголосило конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році, відповідно до Наказу від 22.05.2018 №121.

Тематика конкурсу:

1.     Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах;

2.     Формування безпечного життєвого середовища;

3.     Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку.

Конкурс має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики соціально-економічного розвитку територій. Учасники та переможці Конкурсуотримають суспільне визнання впроваджених інновацій, а також можливість обмінятися з колегами досвідом їх реалізації, оцінити ефективність своєї діяльності, поширити та вдосконалити власні напрацювання. Це, у свою чергу, сприятиме підвищенню стандартів діяльності органів місцевого самоврядування та покращенню якості послуг, що надаються мешканцям громад.

Конкурс проводиться за методологією Ради Європи, яка успішно реалізовується в Україні з 2012 року. Також партнерами проведення заходу є Українська асоціація районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад, Асоціацією об’єднаних територіальних громад.

До участі у Конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів.

Детальніше про конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році можна дізнатись на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України:

http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/konkurs/

Контактні телефони:(044) 303-99-16, (044) 590-47-76.

123