Лідерство - як спосіб життя
20.05.16

Ось уже вкотре Чечельницький РБДТ організовує засідання Школи управлінської майстерності лідерів учнівського самоврядування району!

Так, 18 травня  2016  року  відбувся збір Чечельницької районної організації учнівського самоврядування «Лідер» на тему: «Лідерство – як стиль життя». Учасниками роботи стали старшокласники та голови шкільних рад учнівського самоврядування Чечельницького району та їх координатори. Відкрили районний збір лідерів Л.А.Терезюк, методист РМЦ та О.І. Токарчук, заступник директора з НВР Чечельницького РБДТ.

Про участь представників Чечельницького району в обласному зборі лідерів (13-15.05.16р., Департамент освіти і науки облдержадміністрації) прозвітувала Терещук Анастасія, голова ЧРОУС «Лідер».

 Наступним етапом  у роботі стало підведення підсумків фотоколажів «Патріотичні мотиви мого краю» та фотоконкурсу «Місця сили»,  який проводила ЧРОУС «Лідер» з метою прояву патріотизму, любові до свого народу та Батьківщини. Найактивніших учасників конкурсів С.М.Ситник, директор Чечельницького РБДТ нагородила похвальними грамотами та подяками. Про підсумки роботи учнівського самоврядування за ІІ півріччя 2015-2016 н.р. прозвітували лідери таких шкіл:КЗ «Бритавська  СЗШ І-ІІ ст.», КЗ «Каташинська СЗШ І-ІІ ст.», КЗ «Рогізківська  СЗШ І-ІІ ст.», КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1», КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №2», КЗ «Жабокрицька СЗШ І-ІІ ст.»,  «Вербська  СЗШ І-ІІІ ст.», а Анастасія Терещук, підвела підсумки роботи Чельницької районної організації учнівського самоврядування «Лідер» за 2015-16 н.р.

  Для всіх учасників Школи управлінської майстерності був проведений цікавий та захоплюючий квест командного типу «Сильні, сміливі, спритні!». Лідерів було поділено на три команди. Кожна команда отримала карту гри-подорожі та маршрутний лист, за допомогою яких  вони  рухалися по зупинках: «Про спорт», «Влучний стрілок», «Спритний капітан», «Веселий потяг», «Жонглер», «Малюнок», «Бухгалтер».Квест був проведенийз метою пропагування здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, згуртовуваності учнів, створення умов для дружнього спілкування, виявлення талантів, стимулювання впевненості у собі та ініціативності. За допомогу у організації та проведенні квесту висловлюємо щиру подяку від Лідерів району В.М. Молоченко, соціальному педагогу КЗ «Чечельницька СЗШ  І-ІІІ ст. №1» та координатору акції «Відповідальність починається з мене», а також Л.В.Оцабрик, педагогу-організатору КЗ «Рогізківська СЗШ І-ІІ ст.».

         

123