Люди прагнуть миру
01.07.16

В п’ятницю, 1 липня, відбулася Хресна хода «За мир в Україні» вулицями Чечельника. Паломники  пройшли пішки близько 15 км.

Молитовна хода була організована настоятелем місцевої парафії Української Православної церкви.

Процесія розпочалася  від Свято-Михайлівського храму смт. Чечельник, звідки вулицями селища у супроводі патрульної поліції та швидкої допомоги пройшла до могили Святого Антонія в селі Попова (Червона) Гребля.  Під час молитовної ходи люди по черзі несли хрест, церковний хор супроводжував дорогу співом страсних пісень. Священики та віряни разом молились за загиблих воїнів АТО та тих, хто зараз захищає нашу Батьківщину. Незважаючи на палюче сонце, люди різного віку, від старого до малого, щиро й з усією душею пройшли всю дорогу.

«Христова Хресна Хода – це лише маленька частинка того, що ми можемо зробити, але водночас, це й велика справа! Справа, яка надихає нас до покаяння і змушує задуматись над нашим існуванням, над нашими діяннями» - говорить учасник ходи.

Організатори молитовної ходи подякували всім за участь в спільній молитві за мир в Україні і висловили сподівання, що проведення Хресної ходи стане доброю традицією для нашого району.

123