Люди, що несуть державу у своїх душах
14.03.18

     Для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України та  подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України 17 січня 2017 року прийняла постанову "Про встановлення Дня українського добровольця". Відповідно до неї щороку 14 березня в нашій державі відзначатимуть День українського добровольця.

    В бібліотеках   району презентовано  книжкові  виставки  «Героїв стежина – від батька до сина», «Добровольці – воїни світла» та  проведено  перегляди  літератури  «Дякуємо за хоробрі серця»,  «Гідності революцію герої творили, волю свою й незалежність вони боронили»,  виставку-пам’ять «Славетні імена Чечельниччини», на якій  розмістили поруч з фотографіями  біографії  загиблих хоробрих  бійців-добровольців: Руслана Халуса, Сергія Коротана, Володимира Черкасова, Євгена Сивкова, Юрія Коваленка,Бориса Кифоренка.   

     Стенд  «Вони боролися за свободу і незалежність України» присвячено мужнім і героїчним    землякам-добровольцям, які захищають  державний  суверенітет   України.

   Проведено патріотичну бесіду  «Мужність, патріотизм, пам’ять бійців – добровольців».

123