Маленькі чечельничани отримали солодкі подарунки
05.06.20

День захисту дітей в селищі Чечельник завжди відзначався дуже широко - з конкурсами, розважальною програмою, атракціонами, майстер-класами, солодощами та безкоштовною лотереєю. Цього року карантин перекреслив усі грандіозні плани. Але є відповідальні посадові особи та відповідні служби, які не опустили руки, а все-таки привітали найуразливішу категорію діток: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими функціональними можливостями та дітей, загиблих (померлих) батьків учасників антитерористичної операції.

2 червня 2020 року працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кожну вищевказану дитину нашого району було відвідано з вітальним словом до Міжнародного дня захисту дітей. Від депутата Верховної ради України Геннадія Вацака 123 дітей отримали солодкі подарунки. А також по селищу Чечельник голова селищної ради Світлана Палісіка особисто відвідала 38 діток найбільш вразливішої категорії, привітала  батьків і дітей зі святом та вручила подарунки від Чечельницької селищної ради.

Бажаємо усім батькам та дітям міцного здоров’я, теплого й веселого літа, щастя, натхнення та провести цікаво і з користю літні канікули.

123