Ми хочемо, щоб Ваше літо було книгами зігріте!
07.07.17

З закінченням навчального року по­чалися  довгоочікувані літні кані­кули!   Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку,  заняття спортом та допомогу батькам по-господарству, а  й  на активне читання.

   Бібліотекарі  районної   дитячої   бібліотеки  на літній сезон  пропонують своїм  користувачам   книги.   Фахівці  книгозбірні  вважають, що най­головнішим у роботі є залучення дітей до читання з раннього дитинства, коли саме формується потреба у чи­танні і виховується любов до книг.  Адже, сторінки, прочитані в дитинстві, запам'ято­вуються на все життя, впливають на подальший розвиток і світосприйняття, формують певні норми поведінки.  Тому,  для  поєднання  відпочинку і читання,  Картоєва  Ольга Володимирівна, бібліотекар  дитячої  бібліотеки  організувала  «бібліотеку під відкритим небом», саме  в центрі  селища  Чечельник  біля  фонтану популяризує   вона цікаву літературу для дітей. Для  найменших  читачів   вона  провела  годину  спілкування   «Вернісаж  літературних  фантазій» та  ознайомила користувачів - дітей з новинками літератури і періодичними виданнями.  

В сіх дітей   запрошуємо приєднатися до літньої програми   і гарно проводити свій   час у бібліотеці  і  на  літньому  абонементі  з  книгою  біля  фонтану  в  центрі  селища.

Будемо дуже раді бачити   Ваших дітей в бібліотеці протягом літа.

123