На 9 сесії районної ради затвердили бюджет на 2017 рік
22.12.16

23 грудня 2016 року відбулась   9 сесія районної ради 7 скликання під головуванням Сергія П’яніщука .В порядок денний пленарного засідання  було включено головні питання забезпечення діяльності району в  2017  році - "Про районний бюджет на 2017 рік" та "Про Програму економічного та соціального розвитку району на 2017 рік", які були  одноголосно прийняті депутатами.  У роботі сесії взяли участь  22  депутати із 26  загального складу, заступник голови районної ради, заступники голови райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, представники силових структур, селищний та сільські голови, голови сільгосптовариств, представники ЗМІ та громадськості.

Крім зазначених питань було затверджено кілька районних  програм, серед яких  Програма розвитку малого та середнього підприємництва Чечельницького району на 2017-2018 роки, Програма розвитку фізичної культури і спорту у Чечельницькому районі на 2017-2020 роки,Програма військово-патріотичного виховання  молоді, забезпечення заходів з призову,  оборони,  мобілізації  та цивільного захисту  на території Чечельницького району на 2017-2021 роки, Програма організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2017 рік, Програма підтримки фізичних осіб, що надають соціальні послуги громадянам Чечельницького району на 2017 рік. Ряд діючих  програм було продовжено. 

Також депутати заслухали інформацію начальника Чечельницького відділення поліції про роботу за 2016 рік, розглянули та затвердили  план роботи районної ради на 2017 рік .

По закінченню засідання голова районної ради С.П'яніщук та голова райдержадміністрації виконали приємну місію та нагородили почесними грамотами Вінницької обласної ради та облдержадміністрації і Чечельницької районної ради та

райдержадміністрації до Дня місцевого самоврядування депутатів районної ради М.П. Розгона та М.В. Теслю, сільських голів В.І.Голоднюка та М.А. Савченка.Також вручили сертифікати учасникам світового рекорду Гіннеса за участь у Всеукраїнській акції до Дня Прапора України та сертифікати двом громадським організаціям, які завершили проекти  ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

І на завершення  присутніх привітав із наступаючими  Новорічними та Різдвяними святами колядками та щедрівками  хор СТОВ агрофірми "Ольгопіль".

        

         

       

 

123