На Чечельниччині відзначають День соціального працівника
03.11.17

Сьогодні, 3 листопада, у райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівника соціальної сфери, яке відзначається в Україні у першу неділю листопада.

Звертаючись з вітальним словом до запрошених на урочистості кращих представників соціальної сфери району, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий зазначив:

«На вас покладена дуже відповідальна і почесна місія – втілювати у життя державну політику щодо забезпечення належного соціального захисту громадян. Цьому питанню в нашій країні приділяється на сьогодні надзвичайно велика увага. І саме соціальні служби надають можливість людям, які потрапили у складні життєві обставини, почуватися соціально захищеними.

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, доброзичливості і уваги до людей, які звертаються до вас, яким ви надаєте надзвичайно широкий спектр послуг».

Учасників урочистого зібрання також сердечно привітав з професійним святом голова районної ради Сергій Пʾяніщук та висловив представникам соціальної сфери щиру вдячність за сумлінну працю, побажав їм миру і благополуччя, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, успіхів у нелегкій, але такій потрібній праці.

Традиційно, відбулося нагородження Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради кращих працівників соціальної сфери району:

КИРИЛОВУ Оксану Василівну - головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Чечельницької райдержадміністрації;

МАКСИМЕНКО Вікторію Михайлівну - провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Чечельницького районного центру зайнятості;

МУЗИЧУК Тамару Володимирівну - фахівця із соціальної роботи відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по зоні обслуговування с.Стратіївка;

СВИСТУН Людмилу Михайлівну - інспектора з кадрів територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чечельницького району;

ТАРАНЕЦЬ Ольгу Ігорівну - головного спеціаліста Чечельницького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Бершадського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області.

Святкового настрою учасникам урочистостей додали виступи аматорів народного мистецтва Чечельниччини.

   

123