На черговій сесії районної ради
09.08.18

08 серпня поточного року у залі засідань районної ради відбулося пленарне засідання 20 сесії районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, голова Чечельницької районної державної адміністрації та  заступник голови Ольга Беседа,  керівники управлінь та відділів райдержадміністрації,  сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій. Розпочав засідання голова районної ради Сергій П'яніщук. Депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих в зоні АТО. Перед тим як розпочати роботу голова районної ради Сергій П'яніщук та голова райдержадміністрації Сергій Пустовий вручили подяки небайдужим громадянам, що надавали допомогу Збройним Силам України . Далі депутати затвердили порядок денний сесії. Першим присутніх інформував начальник управління праці та соціального захисту населення Станіслав Мартинюк про виконання районної комплексної Програми надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлового-комунальних послуг, придбання скрапленого газу,твердого  та рідкого пічного побутового палива на 2015-2019 роки. В ході засідання депутати внесли зміни до деяких діючих районних програм та затвердили Програму розвитку селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі на 2018 - 2022 роки. 

На розгляд сесії було винесено ряд питань, що стосуються впровадження медичної реформи. Дискусійним було питання перерозподілу приміщень між КУ "Чечельницька ЛПЛ " та КНП "Чечельницький ЦПМСД ". В результаті голосування  рішення не було прийняте.

 Фінансові питання детально висвітлила  начальник фінансового управління райдержадміністрації Ніна Решетник. Вона зазначила, що порівняно з відповідним періодом минулого року надходження власних доходів місцевих бюджетів збільшились більш, як на 3,1 млн.грн. З початку 2018 року  до загального фонду бюджету району надійшло 96390,6 тис.грн., або  98,2 % призначень  на шість місяців.Було затверджено договори про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів із сільських і селищного бюджету до районного та звіт про виконання районного бюджету за ІІ квартал 2018 року.

Депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян Мамотюк Г.П. та Музиченко І., земель водного фонду - Атаманенка О.М., та інших ділянок, розташованих на територіях: Рогізківської, Ольгопільської, Каташинської сільських рад.

Також на пленарному засіданні було розглянуто питання : про затвердження розпоряджень голови Чечельницької районної ради, про надання дозволу на списання автомобіля, про виконання Державного Гімну України в середніх навчальних закладах Чечельницького району. При  розгляді питання про вшанування пам'яті Героїв національно-визвольних змагань думки депутатів розділилися і рішення ухвалено не було.

В цілому депутати попрацювали злагоджено та продуктивно.

       

    

   

123