На черговому засіданні сесії ухвалено 38 рішень
21.05.18

18 травня 2018 року відбулось пленарне засідання 19 сесії  районної ради 7 скликання. На сесію запрошувались депутат обласної ради Павло Каленич, голова райдержадміністрації та його заступники, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, прокурор, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій. Розпочалось засідання з привітання  та нагородження Почесною грамотою Чечельницької районної ради та Чечельницької райдержадміністрації депутата Михайла Федчишина за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди 50 річного ювілею. Також привітали з Днем народження начальника Чечельницького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області Романа  Басалигу.Після привітань голова районної ради Сергій П'яніщук перйшов до затвердження порядку денного.На порядок денний 19 сесії районної ради 7 скликання  було винесено 38 питань. Щодо фінансових депутатів інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Ніна Решетник. Було затверджено звіт про виконання бюджету за 1 квартал 2018 року, договори про передачу видатків та міжбюджетних трансфертів із сільських та селищного бюджетів до районного бюджету, а також внесено ряд змін до районного бюджету.

Про хід виконання цільової соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Чечельницькому районі на 2017-2020 роки доповів провідний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Віталій Головань.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Деменчук проінформувала депутатів щодо доцільності створення комунальної установи "Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр".

В ході засідання депутати розглянули блок не менш важливих питань, що стосуються первинної ланки медицини.

Також затвердили кандидатуру редактора комунального підприємства "Района газета "Чечельницький вісник" Лариси Шабельник, яку рекомендувала конкурсна  комісія на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Чечельницького району Вінницької області.

Крім усього зазначеного депутатським корпусом було затверджено Програму зайнятості населення Чечельницького району на 2018-2020 роки, Програму сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства у Чечельницькому районі на 2018-2020 роки та внесли зміни до діючих.

Окрім того на пленарному засіданні затвердили ряд рішень  із затвердження нормативно-грошової оцінки земельних ділянок.

При розгляді питання "Різне" викликало бурхливі обговорення та дискусії проблеми з якими зтикаються жителі району щодо  обслуговування населення медичними працівниками. В обговоренні взяли участь та висловили свою думку  депутати Олександр Грицишен, Микола Тесля, Сергій Пустовий, Михайло Федчишен, Михайло Розгон, Лузький сільський голова  Василь Голоднюк, заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа, громадський активіст Анатолій Краєвський.

Загалом, на сесії депутатами районної ради розглянуто та обговорено всі  питання затвердженого  порядку денного.

     

     

    

 

123