На ІІІ міжнародний інвестиційний форум Вінниччина запросила учасників

 

На ІІІ міжнародний інвестиційний форум Вінниччина запросила учасників з 20 країн світу
Область на повну готується до проведення уже ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України». Міжнародна зустріч відбудеться у переддень святкування Дня міста Вінниця – 4 вересня. Таким чином, учасники зібрання зможуть розділити з вінничанами ще й святкування, але після ділових переговорів та презентацій. На цьому сьогодні наголосив директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик під час прес-конференції, яка відбулася в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. 

За словами посадовця, форум організований облдержадміністрацією та обласною Радою повинен стати місцем для дискусій керівників підприємств як регіональних, так і з інших областей держави, міжнародних інвесторів та партнерів. Головною метою Міжнародного інвестиційного Форуму є розвиток регіонального, міжнародного співробітництва, презентація інвестиційного потенціалу Вінниччини, пошук бізнесових і приватних контактів, а також обмін досвідом, розвиток інвестицій і нових технологій.

«Під час форуму Вінниччина продемонструє кращі результати, яких вже вдалося досягти в різних сферах діяльності. Також на досвіді окремих підприємств краю, які уже працюють з інвестиціями та міжнародною технічною допомогою, буде доведено що ми є надійними партнерами. Цьогорічний форму проходитиме у форматі дискусій. Панелі міжнародного зібрання будуть розділені на блоки по галуззям, в ході якої ідеї для інвестування продемонструють експерти, в ролі яких виступають підприємці, що мають успішний бізнес в області» - наголосив Олександр Якубик. 

Як зазначив Олександр Якубик, організатори ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України» розіслали запрошення делегаціям з більш ніж 20 країн. Уже на сьогодні офіційно участь підтвердили учасники з п’яти країн-партнерів. 
 
 
Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю ОДА