На сесії районної ради прийнято бюджет на наступний рік
17.12.18

14 грудня  поточного року  відбулось пленарне засідання 22 сесії районної ради  7 скликання під головуванням Сергія П’яніщука. По результатам реєстрації із  26 депутатів на засідання прибули 17.  Також до участі були запрошені керівники органів влади, організацій, установ , підприємств району,заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, голови громадських організацій та політичних партій, представники ЗМІ.

Розпочалася сесія вшануванням  хвилиною мовчання загиблих воїнів,що боролися за свободу і незалежність України. Порядок денний сесії був надзвичайно змістовним. На розгляд депутатів виносились рішення про районний бюджет на 2019 рік,  Програма економічного і соціального розвитку району на 2019 рік, ряд інших важливих для життєдіяльності району Програм, а саме :

- Програму організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти Чечельницького району на 2019 рік

- Програму розвитку малого та середнього підприємництва Чечельницького району на 2019-2020 роки

- Програму підтримки фізичних осіб, що надають соціальні послуги громадянам Чечельницького району на 2019 рік

- Програму сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг у Чечельницькому району на 2019 рік

- Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Чечельницька центральна районна лікарня" Чечельницької районної ради Вінницької області на 2019-2021 роки

- Програму відпочинку та оздоровлення дітей і молоді на 2019 -2023 роки.

Також шляхом голосування депутати внесли зміни до  ряду діючих Проограм.

Фінансові питання детально висвітлила начальник фінансового управління райдержадміністрації Ніна Решетник . Зокрема, було затверджено договори про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів із сільських і селищного бюджету, і головний фінансовий документ - районний бюджет на 2019 рік та внесено і затверджено зміни до діючого. Питання,що стосувались медицини викликали надзвичайно жваву дискусію. Висловлювались різні думки, які  прокоментував та узагальнив  голова райдержадміністрації  та депутат районної ради Сергій Пустовий. Він зазначив, що хоча є ще багато проблем у цей непростий перехідний період реформування галузі медицини, але  пророблено і значну роботу, яку не потрібно применшувати.Сергій Михайлович наголосив, що лише за участі усіх гілок влади , сільських голів, депутатського корпуса, громадськості ми зможемо досягти вагомих результатів в покращенні медичного обслуговування населення.Також він поінформував присутніх про роботу над формуванням Перспективного плану розвитку Чечельницького району на 2019-2021 роки.

Традиційно наприкінці року розглядаються питання, що стосуються діяльності районної ради, які депутати проголосували одностайно.

Було затверджено три технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Закриваючи засідання 22 сесії районної ради голова районної ради , Сергій П'яніщук привітав усіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажав добробуту, благополуччя родинам та усіляких гараздів.

    

  

 

 

 

123