На сесії районної ради
24.07.17

21 липня 2017 року в актовому залі адмінбудинку  під головуванням очільника районної ради Сергія П'яніщука відбулась 13 сесія районної ради 7 скликання, в якій взяли участь 16 депутатів районної ради.

На сесії були присутні начальники відділів та управлінь Чечельницької райдержадміністрації, керівники комунальних установ, закладів, служб району, селищний та сільські голови, представники засобів масової інформації.Слід зазначити ,що також на засідання сесії були запрошені працівники первинної ланки сімейної медицини для обговорення першого питання порядку денного :"Про стан медичного обслуговування жителів району закладами охорони здоров'я в умовах реформування галузі". Інформували з данного питання головний  лікар  КЗ "Чечельницький  РЦ ПМСД  "Коваль В.А. та головний лікар КУ " Чечельницька ЛПЛ"  Могила С.М. 

На сесії звітували редактор газети "Чечельницький вісник" Юрій Кучерявий  та голова постійної комісії районної ради  з питань бюджету та комунальної власності Віталій Савчук. Депутати прийняли рішення затвердити звіти та переукласти контракти з головними лікарями , редактором газети "Чечельницький вісник" та завідувачем КУ "Чечельницький районний трудовий архів".  В результаті роботи сесії було прийнято дві програми , а саме "Програму поліпшення медичного обслуговування населення  Чечельницького району на 2017 -2020  роки" та "Програму протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин у Чечельницького району на 2017-2018 роки", затверджено ряд бюджетних питань. Відповідні рішення були прийняті і по земельних питаннях - затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

     

 

 

 

123