На Вінниччині будується Клініка реабілітації та відновлювального лікування

На Вінниччині будується Клініка реабілітації та відновлювального лікування для бійців, які повертаються із зони АТО

На території Військово-медичного центру Центрального регіону Військово-повітряних сил України розпочалось будівництво клініки реабілітації та відновлювального лікування для бійців, які повертаються із зони АТО.
Про це проінформував перший заступник голови ОДА Андрій Гижко, 12 вересня, в ході відвідування Військово-медичного центру Центрального регіону Військово-повітряних сил України.
«Під патронатом обласної державної адміністрації, на території госпіталю будується реабілітаційний центр, який буде використовуватись для тих бійців, які повертаються із зони АТО, які психологічно і фізично виснажені та будуть потребувати реабілітації» - зауважив Андрій Гижко.
Реабілітаційний центр знаходиться на початковій стадії будівництва. Проте вже є домовленість між керівництвом облдержадміністрації та Вінницьким медичним клінічним центром Центрального регіону про забезпечення усім необхідним для будівництва.
Як зазначив Сергій Петрук реабілітація учасників антитерористичної операції досить довготривала. Вона може тривати роками, тож однією із основних функцій майбутньої клініки є реабілітаційне та відновлювальне лікування.
«Хочу подякувати меценатам та благодійникам, які сьогодні беруть в участь у будівництві. Адже така підтримка дуже важлива На сьогоднішній день, благодійниками надано 100 тис шт. цегли та інших матеріалів на будівництво даної лікувальної установи», - наголосив Андрій Гижко.
 
Департамент  інформаційної  діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА