На Вінниччині створено штаб по координації проведення робіт під час жнивної кампанії

 
 
 
За інформацією Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації з метою забезпечення оперативного контролю за станом охорони праці, пожежної безпеки і своєчасного збирання врожаю ранньої групи зернових культур спільним наказом від 5 червня 2013 року № 49/15 Департаменту агропромислового розвитку і інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України створено штаб по координації проведення збиральних робіт.
Наразі вже затверджено невідкладні організаційно-технологічні заходи по належному і безпечному виконанню сільськогосподарськими підприємствами робіт у відповідності до вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та пожежної безпеки, які доведено до районних управлінь та господарств області, а також забезпечено контроль за їх виконанням. 
У відповідності до доручення голови облдержадміністрації від 18 березня 2013 року № 01-1-14/1629 в районах сформовані оперативні групи по координації дій під час збиральних робіт.
За перше півріччя поточного року, в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, знижено рівень виробничого травматизму (зареєстровано 15 випадків виробничого травматизму, що на 2 випадки менше, ніж в 2012 році).