Нарада для заступників з навчально-виховної роботи
20.04.16

20 квітня 2016 року,  в приміщенні Чечельницького районного будинку дитячої творчості відбулася нарада для заступників з навчально- виховної роботи та  заступників  з виховної роботи.
З питання проведення державної підсумкової атестації учнів(вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році виступили профільні методисти комунальної установи «Чечельницький районний методичний центр».
Директор РМЦ Савчук Майя Федорівна довела до відома присутніх лист Міністерства освіти і науки України від 08.02.2016 № 94 «Про затвердження орієнтовних вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році»,  інструктивно-методичний лист комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» щодо проведення державної підсумкової атестації у початковій школі в 2015/2016 навчальному році» від 28.03.2016 №01/19-331 та «Методичні рекомендації щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з української мови та літератури».
Присутнім було надано графік атестації керівних кадрів на 2016/2017 навчальний рік, підведено підсумки атестації. Савчук Майя Федорівна звернула увагу присутніх на точність та чіткість заповнення атестаційних матерівлів,  ведення документації, написання наказів. Було підведено короткий підсумок результатів  Всеукраїнських учнівських олімпіад на обласному рівні, висловлена подяка адміністраціям та педагогічним працівникам шкіл за участь в І, ІІ та ІІІ  етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад  та конкурсів. 
Панасюк Таміла Анатоліївна ознайомила присутніх з вимогами  до проведення ДПА з історії та правознавства  в 9-х класах, Качинська Тетяна Іванівна довела до відома присутніх інформацію  про проведення ДПА з  іноземної  мови в 9-х класах та про обов'язковість ДПА  з іноземної мови в 11 класах.
Терезюк Людмила Анатоліївна ознайомила присутніх з проведенням ДПА природничого циклу та детально проаналізувала стан забезпечення підручниками учнів 4, 7 класів, а також  надала  рекомендації  на замовлення підручників для 8 класу. Лемець Леонід Леонідович детально розповів присутнім про проведення ДПА з математики, звернув увагу на оформлення робіт ДПА.
Перед присутніми виступила вчитель-логопед відділу освіти Чечельницької райдержадміністрації, Поворозна Євгенія Іванівна, яка ознайомила  з виконанням індивідуальної Програми  реабілітації дитини-інваліда.
Євтушенко Світлана Федорівна інформувала присутніх про проведення Акцій  «Від серця до серця», «Відповідальність починається з мене», «За чисте довкілля», «Майбутнє лісу в твоїх руках», «Спорт для всіх- спільна турбота», про організацію проведення районного етапу Всеукраїнської патріотичної військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»), про організацію роботи учнівського самоврядування та про ведення  загальноосвітніми навчальними закладами основної документації з виховної роботи.
123