Народний депутат України Ю.Македон відвідав Чечельниччину
12.05.17

 Сьогодні на Чечельниччині перебував із робочим візитом народний депутат України Юрій Македон. На зустрічі із  головою райдержадміністрації Сергієм Пустовим, головою районної ради Сергієм П'яніщуком, головами селищної та сільських, рад, колективами закладів охорони здоров’я, освіти і культури  Юрій Миколайович звітував про роботу у Верховній Раді України та в окрузі.

 Під час зустрічі обговорено стан справ на території Чечельницького району в умовах сьогодення.

  Виборців цікавили питання щодо впорядкування тарифів на електроенергію, земельні питання, надання субвенції на освіту та медицину.

Очільниками громад порушено ряд питань, що стосуються надання підтримки у реалізації проектів розвитку територіальних громад району, зокрема на ремонт доріг.

Керівники медичних закладів, закладів освіти та культури щиро дякували Юрію Миколайовичу за сприяння у оновленні матеріально-технічної бази закладів та підтримку обдарованої молоді. Відділом культури та туризму райдержадміністрації було підготовлено концертну програму за участю молодих виконавців.

 Підводячи підсумки зустрічі, народний депутат позитивно оцінив співпрацю та активність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, що безперечно сприяє соціально-економічному розвитку району. Зі своєї ж сторони Юрій Македон пообіцяв детально опрацювати всі порушені питання та можливість їх реалізації.

         

123