Нас об’єднала довіра наших виборців
07.12.17

Сьогодні, 7 грудня, в приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті збори громадськості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. Депутатів районної ради, селищної і сільських рад та посадових осіб органів місцевого самоврядування привітали голова районної ради Сергій П’яніщук, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, селищний голова Світлана Палісіка, сільський голова с.Попова Гребля Віктор Катеринич та секретар Тартацької сільської ради Олена Павлишена.

Очільник районної ради підкреслив, що у цивілізованих країнах саме до виборних посад є найбільша довіра, тому якраз через вибори, через місцеве самоврядування працює державний механізм у більшості країн світу.

– Ми свободолюбові, ми демократичні, ми – той народ, який разом може вирішувати дуже багато справ. Кожний з вас є найкращим, кожний з вас розуміє і відчуває свою відповідальність на своєму робочому місці, виконуючи свої посадові обов’язки. Сьогодні ми всі разом мудро, реалістично та прагматично вирішуємо спільні проблеми, розбудовуючи нашу державу. У нас немає вертикалі влади, нас об’єднала довіра наших виборців, для добробуту яких ми  маємо працювати щодня, - підкреслив Сергій Вікторович.

Голова районної ради подякував депутатам за підтримку, за консолідацію у прийнятті рішень, за ініціативи, які запроваджуються в нашому районі, а також побажав представникам органів місцевого самоврядування та їхнім родинам міцного здоров’я, достатку, благополуччя й миру.

Вітаючи присутніх, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий подякував усім самоврядцям Чечельниччини за вагомий внесок у розбудову та підняття іміджу нашого району, за активну громадянську позицію й відповідальність, адже саме місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, одного з чинників розвитку громадянського суспільства.

З нагоди Дня місцевого самоврядування та за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, становлення і розвиток територіальної громади, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм Грамотами районної ради та райдержадміністрації  нагороджено  17 посадовців Чечельниччини – депутатів районної ради, селищної і сільських рад, представників органів місцевого самоврядування.  

Напередодні, Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради і грошові винагороди отримали сільський голова с. Ольгопіль Петро Козоріз та депутат районної ради Віктор Бенера.

Урочистості завершились святковим концертом у виконанні творчих колективів.

123