Навчались допомагати психологічно
21.04.16

Працівники сфери соціального захисту населення, медичних установ, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, соціальні працівники, шкільні психологи завершили другу сесію тренінгу «Психологічна підтримка учасників АТО, членів їх сімей та вимушених переселенців». Учасники заходу на конкретних прикладах навчались будувати свої відносини із такою вразливою категорією людей.

Сьогодні, 21 квітня,  тренери П.Вдовкін та Л.Радіонова провели особисті зустрічі з учасниками АТО та членами їх сімей. Колишні бійці отримали дієві поради щодо адаптації в мирне життя, а їх родини – навчились з розумінням відноситись до трансформації рідних людей, які були учасниками бойових дій. Практична допомога надана вчасно, - про це говорили відвідувачі. А ще – дякували і запрошували до подальшої співпраці.

Що ж до соціальних працівників та психологів, то всі зійшлись на одній думці: таке навчання вкрай важливе. На додачу, кожен, хто придбав книгу «Ми пережили:Техніки відновлення для сімей, військових, цивільних та дітей» матиме змогу мати власного психолога, як то кажуть, «під рукою».

По закінченню тренінгу 16-ти учасникам було вручено сертифікати «Психологічна підтримка комбатантів та вимушених переселенців».

 

 

      

123