Навчались фінансової грамотності батьки і діти
01.12.17

29 листопада 2017 року  на базі Чечельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в рамках реалізації соціального проекту з фінансової грамотності для багатодітних та малозабезпечених сімей було організовано та проведено  навчальний тренінг.

Метою проекту є підвищення коефіцієнту фінансового інтелекту в родинах, надання кваліфікаційної допомоги щодо ведення сімейного бюджету в сучасних умовах. 
           Голова ГО «Філософія серця» Кожуховський Олександр Олександрович провів для батьків і дітей району  навчання з фінансової грамотності, поділився навиками правильного планування та ведення сімейного бюджету, познайомив родини з основними етапами системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності родини в майбутньому, розповів про навики взаємодії в команді, які необхідні при плануванні сімейного бюджету, де думка кожного і кожної в родині буде почутою.
            Слід зазначити, що формат тренінгу був не тільки навчальний, а й розважальний, тому особливо сподобався дітям. Вони напрочуд швидко засвоїли поданий матеріал та ділилися своїм баченням грамотного ведення сімейного бюджету на рівні з дорослими.
            По завершенню учасникам заходу вручили сертифікати.
           Зазначимо, що захід проводився на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, громадської організації «Філософія Серця», сектору молоді і спорту, служб у справах дітей, районного центрусоціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти Чечельницької  райдержадміністрації.

         

123