«Нова пошта» планує відкрити нове відділення в смт Чечельник
23.09.20

Директор Чечельницької районної філії Вінницького ОЦЗ Олена Котенко  провела робочу зустріч з керівником відділення ТОВ «Нова пошта» у Чечельницькому  районі Віталієм Благодіром.

         Віталій Благодір повідомив, що в  жовтні цього року ТОВ «Нова пошта» планує відкрити нове відділення в смт Чечельник, мета якого - зробити перебування клієнта комфортним, а сервіс - сучасним і якісним. Це буде повністю новий формат відділення, включаючи капітальний ремонт приміщення, нові меблі та сучасні умови як для працівників, так і відвідувачів пошти. У новому відділенні  будуть діяти  чотири операційних вікна, в кожному з яких можна отримати всі види послуг, включаючи консультацію, відправку листів, посилок, а також оплату платежів. У зв’язку з відкриттям, також планують створити нові робочі місця, а саме: оператора поштового зв’язку та водія автотранспортних засобів.

         Під час зустрічі Олена Котенко зупинилася на послугах служби зайнятості, а також сторони обговорили шляхи подальшої співпраці в контексті вирішення кадрових питань .

Заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Тетяна Винарчук 

123