Новорічні вітання та подарунки отримала малеча з прийомних сімей
23.12.19

19 грудня 2019 р. в Чечельницькій селищній раді відбулася чергова зустріч із прийомними батьками. Психолог РЦ СССДМ Ірина Трачук з працівниками Центру та з прийомними батьками застосували арт – методику «метафоричний автопортрет», а також педагог соціальний РЦ СССДМ Катерина Лисенко провела з учасниками групи – зустріч бесіду  на тему «Як розвинути у дітей самооцінку і впевненість в собі».

Активну участь взяла в даному заході голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка, яка щиро подякувала всім прийомним батькам такими словами:  «Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя!».

 Під час проведення даної зустрічі використовувалися різні методи роботи: інформаційні повідомлення, мозковий штурм, обмін досвідом.  Також спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Лариса Стрільчук надала змістовну інформацію про усиновлення та наголосила, що прийомні батьки мають право на першочергове усиновлення дітей, які виховуються в їхніх родинах. А по завершенню привітала прийомних батьків з новорічними святами та вручила новорічні подарунки.

А також до новорічної акції щороку приєднуються люди, які постійно турбуються про малечу нашого району, саме вони долучаються до доброї справи небайдужих громадян! Це говориться про людей, які завжди готові прийти на допомогу і підтримати тебе, як рідну людину –  директор  ТОВ «ЛІС МАЙСТЕР»  Олександр Овчар. Саме він надав новорічні подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях.  

Директор Чечельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Фаренюк висловлює подяку вищевказаним керівникам, які надали подарунки дітям, що потребують особливого догляду та сторонньої підтримки.  Хай Ваше добро повернеться до Вас сторицею!!!

Районний центр соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді   

123