Новорічним святкуванням дано старт!
22.12.19

19 грудня за участі соціальних служб району, відділів освіти та культури і туризму РДА відбулась нарада під головуванням заступника голови райдержадміністрації Ольги Беседи. Йшлося про проведення новорічно-різдвяних заходів у районі.

«Ці свята дітвора чекає з особливим трепетом. Всі служби, які причетні до організації новорічних заходів, мають віднестися з особливою увагою до дітей із багатодітних та малозабезпечених  родин, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та тих, чиї батьки є учасниками бойових дій у зоні АТО (ООС). Саме від нас залежить їх святковий настрій», - акцентувала Ольга Віталіївна.

З 19 грудня розпочалися новорічні заходи проведенням благодійної акції «Добробут кожній родині» для багатодітних родин, які виховують 5 і більше дітей  з врученням таким дітям новорічних подарунків.

21 грудня в обласній філармонії ім. М. Леонтовича буде здійснена поїздка 13 з району дітей, батьки яких загинули, постраждали в АТО (ООС) чи беруть безпосередню участь, в операції Об’єднаних сил.

26 грудня в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського м. Вінниці за участю керівництва облдержадміністрації і обласної Ради буде проведене свято новорічної ялинки  для 30 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов`язків, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, які залишились без догляду батьків, дітей вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, із врученням подарунків

.

 

 

123