Обрано нового голову районної ветеранської організації
28.09.16

Сьогодні відбувся ІІІ позачерговий пленум районної громадської організації ветеранів України. На даний захід були запрошені заступник голови райдержадміністрації О.Беседа та заступник голови районної ради Н.Крук. Учасники розпочали роботу хвилиною мовчання за померлим головою ветеранської організації С.В.Мазуриком.

Процедурою голосування було одностайно обрано головою районної громадської організації ветеранів України Гука Петра Івановича. Також відбулися зміни у складі президії. На місце померлого Мазурика С.В. обрано голову Вербської ветеранської громадської організації – Бондара Василя Григоровича.

Перед присутніми виступив член ради і президії – С.М.Мартинюк. У своїй промові він зазначив, що станом на 28 вересня на  території нашого району проживає 17 учасників бойових дій, які брали участь у Другій світовій війні. Громадська організація опікується ними та надає допомогу у придбанні палива, організовує безкоштовну передплату газети «Чечельницький вісник», відвідує ветеранів, інше.

О.Беседа привітала новообраних П.Гука та В.Бондара і висловила надію на подальшу співпрацю. «Органи влади та місцевого самоврядування завжди готові підтримати ініціативу з боку громадськості. Через кілька днів, 1 жовтня, ми відмічатимемо День ветеранів і людей похилого віку, а 28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників, тож запрошуємо вас взяти участь у цих та інших заходах», - підсумувала Ольга Віталіївна.

 

123