Оглянули продукцію фабрики LISMASTER
05.11.19

Меблева фабрика LisMaster заснована в 2006 році, директор - Олександр Овчар.

«Одним з основних видів діяльності ТОВ LisMaster є виробництво високоякісних меблів кухонної групи з масиву дерева. Головною відмінною рисою виробничого процесу є його повний цикл: від заготівлі дерева до готового продукту. Таким чином, досягається можливість повного контролю якості на кожній стадії виробництва. Повний цикл виробництва і гарантія якості від виробника, разом з грамотною маркетинговою стратегією та широкою дилерською мережею, дозволяє МФ LisMaster конкурувати з найтитулованішими виробниками кухонь як в Україні, так і за її межами», - поінформував інженер ТОВ LisMaster Ярослав Колтатєв.

 У 2014 році, на міжнародній виставці KIFF'2014, кухня Premiera отримала диплом "За збереження традицій", а в 2015 набір кухонних меблів Foresta було визнано переможцем та нагороджено дипломом "Кухня 2015". У2016 році компанія отримала нагороду в категорії "Кухня в класичному стилі"
В 2015 році фабрика почала виготовляти меблі для всесвітньовідомого бренду LAURA ASHLEY. В наступному році у співпраці з англійськими дизайнерами створено нову лінійку меблів «BLANCH» спеціально для ринку Великобританії. Нова лінійка отримала визнання і в Україні, отримавши нагороду на міжнародній меблевій виставці KIFF'2016 завдяки перемозі в номінації "Набір меблів для спалень". У 2017 році підписали контракт з однією з найбільших європейських меблевих компаній - мультибрендовою нідерландською компанією HABUFA, яка володіє відомими меблевими брендами H&H, XOOON, HAPPY@HOME та ін. Спільно з голландцями  розробили нову меблеву лінійку «MODESTA» для меблевих ринків країн Скандинавії та BENELUX. Крім країн Західної Європи лінійка «MODESTA» популярна і в Україні, отримала нагороду на міжнародній меблевій виставці KIFF'2018, знову перемігши в номінації "Набір меблів для спалень" і в номінації "За гармонію дизайну та комфорту".

 

123