Оголошено конкурс юних журналістів
16.02.17

На Вінниччині оголосили обласний конкурс юних журналістів «Молоде перо 2017». Його ініціатором є кафедра журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького державного педагогічного університету ім.М.Коцюбинського. Як зазначають організатори, проект має не тільки творчий, а й соціальний характер, адже спрямований на дослідження минувшини міст і сіл Вінниччини, стимулювання юнацтва до розвитку місцевого краєзнавства; підвищення інтересу до вивчення культурної спадщини свого народу, пам’яток історії, архітектури, мистецтва, літератури.

До участі у конкурсі на найкращу історію про рідний край, місто, село, вулицю, поле, річку, гай, долину, діброву, талановитих земляків, свій родовід запрошуються учні 9-11 класів усіх шкіл  Вінниччини. Журі прийматиме роботи з окресленої тематики у формі есе, нарису, бувальщини, етюду, легенди, розповіді чи вірша.

Інформація про конкурс на сайті кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю ВДПУ http://journalism-vn.at.ua/ та за тел. 067-97-417-52.

Нагадаємо, у Вінниці видали книгу «Пам’ятки історії та культури Вінницької області. Вінниця».

123