Оголошено конкурс присвячений Дню державної служби
24.06.20

До Дня державної служби 23 червня 2020 року за організації і підтримки Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу ініційовано Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді.

Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – плануєте стати державними службовцями, – запрошуємо до участі!

Конкурс має на меті виключно творчі і загальнокультурні цілі, серед яких підтримка і сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації.

Для участі у Конкурсі необхідно протягом року з червня по вересень подати на електронну адресу Організаційного комітету konkurs@center.gov.ua електронні файли, виконані у текстовому редакторі MS Word for Windows (формати.doc або.rtf) або у форматі mpeg, mp4, avi, wmv, mov, mkv (чи інший загальновідомий):

- заявку, оформлену за встановленим зразком;

- конкурсну роботу.

Конкурсна робота повинна бути викладена державною мовою та оформлена відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА ПРО КОНКУРС

123