Осінній призов до Збройних Сил України
04.10.19

Вчора у нашому районі відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року. На строкову службу до Збройних Сил України ідуть 10 юнаків з Чечельниччини. В приміщенні Чечельницького районного будинку культури провести хлопців зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватимуть почесний обов’язок перед державою і поповнять ряди захисників України.

Майбутніх воїнів привітав голова Чечельницької районної державної адміністрації Сергій Пустовий. Він зазначив, що ця подія - хвилююча і водночас урочиста: для призовників – починається служба у Збройних Силах України, а у батьків – почуття тривоги і водночас гордості за своїх синів, яким Україна довіряє найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Це перше найважче випробування у житті новобранців, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Нехай час, проведений на службі, не пройде марно, а збагатить кожного призовника новими знаннями і обов’язково новими друзями.

Районний військовий комісар, майор Сергій Паладій зачитав наказ про призов на військову службу юнаків, які проходитимуть службу в частинах забезпечення Збройних Сил. Строковики не служитимуть у військових підрозділах, які залучені до проведення антитерористичної операції на сході України, а перебуватимуть виключно в пунктах постійної дислокації своїх військових частин.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступила мати призовника Івана Шатайло, яка побажала синам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку.

Уже за традицією керівники сільських рад вручили призовникам подарункові набори. Музичним дарунком для усіх присутніх стали виступи учасників художньої самодіяльності Чечельниччини.

 

 

 

123