Ознайомилися з роботою компанії "Брацлав"
21.09.18

19 вересня проходила робота розширеної виїзної Координаційної ради з питань місцевого самоврядування під керівництвом голови обласної Ради Анатолія Олійника. Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук та заступник голови районної ради Наталія Крук взяли участь у нараді на тему: «Про розвиток в області інфраструктури аграрного ринку та хід виконання Програми розвитку особистих селянських фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року №40».

Учасники зібрання ознайомилися із роботою товариства з додатковою відповідальністю «Брацлав», яке займається науковими розробками, дослідженнями, конструюванням, виробництвом, монтажем і сервісом агропромислового обладнання, будівництвом та реконструкцією тваринних комплексів. Це єдине в Україні підприємство – виробник продукції для тваринницьких комплексів. Завдяки продукції компанії одна доярка може обслуговувати до 300 корів.

Історія компанії розпочалася з 1979 року і на сьогодні є потужним виробником сучасного вітчизняного сільськогосподарського обладнання для тваринництва.

– Наше підприємство є експортно-орієнтованим і представляє свою продукцію та нові розробки на всесвітніх аграрних виставках, в тому числі EuroTier з 2006 року, – зазначив генеральний директор ТДВ «Брацлав» Петро Михайленко. – Компанія має сертифікат ISO9001:2008 від міжнародних організацій IQ Net і DQSGmbh, що підтверджує систему якості та щорічно успішно проходить аудит для підтвердження цього сертифікату.

Останнім часом компанія вирішила розширити свої межі та почала розвивати нові напрями: виробництво колісної техніки, обладнання для садівництва, будівництво тваринних комплексів за новітніми технологіями (з легких металевих конструкцій).

– У нас працюють висококваліфіковані спеціалісти, починаючи з конструкторів закінчуючи працівниками виробництва, – продовжує Петро Миколайович. – Загальна кількість працівників групи компаній «Брацлав» становить 750 чоловік. «Брацлав» має великі площі, що зосередженні на одній території з усіма підведеними комунікаціями. Підприємство розташоване на території 3,6га, а також маємо 10 га землі навколишньої території під забудову та розширення.

На території підприємництва розміщено декілька цехів та складських приміщень. Нещодавно для клієнтів відкрита показова зала для ознайомлення із продукцією.

– Компанія є одним із основних виробників вітчизняної техніки, яка увійшла до переліку виробників сільгосптехніки, 20% вартості якої компенсується за рахунок коштів державного бюджету, - зазначив голова обласної Ради Анатолій Олійник.

Учасники наради ознайомились зі зразками представленої продукції, а  чотирьом працівникам ТДВ «Брацлав» вручили грамоти облдержадміністрації та обласної Ради за сумлінну роботу.

     

 

 

123