В Чечельнику відзначили Міжнародний день захисту дітей
01.06.16

 

   Щорічно 1 червня з 1998 року в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їхнього числа - конкурси з подарунками, концерти, різноманітні виставкові та пізнавальні заходи. 
    Ось і в Чечельнику, в переддень свята, у приміщенні районного будинку культури відбулися заходи, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. Захід був підготовлений завдяки організації служби у справах дітей райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, сектору молоді та спорту райдержадміністрації, відділу культури та туризму райдержадміністрації. Дітлахам району була представлена святкова концертна програма, підготовлена районним будинком дитячої творчості, відділом освіти райдержадміністрації. Видовищну програму представляли учасники та призери обласних фестивалів та конкурсів району. Зокрема, КЗ «Стратіївський НВК І-ІІІ ст.» - учасники обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної Гри «Сокіл», («Джура), які посіли 6-те місце з 26-ти команд області; учасники обласного етапу фестивалю вчительської та учнівської творчості  «Проліски надії»; призери КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1» Всеукраїнського фестивалю-конкурсу обласного етапу «Молодь обирає здоровий спосіб життя» (призери КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1»; команда «Вогнеборці» КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.» - переможці зонального етапу XXІІ Всеукраїнського фестивалю юних пожежників. У святковій програмі були також задіяні вихованці районного будинку дитячої творчості. Слід зазначити, що Чечельницький районний будинок дитячої творчості є постійним організатором районних масових заходів, учасниками та призерами обласних конкурсів : «Український сувенір», «Новорічна композиція», «Космос. Людина. Духовність.», «Знай і люби свій рідний край», «Наш пошук і творчість – тобі, Україно», «Початкове технічне моделювання», «Майстри ори гамі». Потужний виступ для всіх присутніх підготували також вихованці спортивного клубу «Сапсан» під вмілим керівництвом їхнього тренера та наставника Д. Таранця. На захід завітала і заступник голови райдержадміністрації Беседа О.В., яка, звертаючись до всіх присутніх дітей, побажала їм щасливого,  безхмарного та мирного дитинства, а батькам – щоб не на словах, і не раз в рік опікувалися своїми дітьми, а щодня, щосекунди переймалися їхніми радостями й болями.
 
         По закінченню урочистостей з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, малеча району вдосталь поласувала різноманітними смаколиками та порозважалась на надувних батутах.
 
 
 
 
123