Привітання Схіархимандриту Іонні від керівництва району
30.05.16

 
Шановний батюшка Іонна!
 
Цими днями прихожани Православного Свято-Михайлівського жіночого монастиря, громадськість Чечельницького району та Подільського краю відзначають 55 років Вашого молитовного служіння Богу і Святій церкві для спасіння душі і тіла кожного прихожанина і кожної людини.
В сані Схіархимандрита Ви продовжуєте наставляти чернецтво та прихожан церкви на добрі справи. В ці дуже складні для нашого народу та держави дні, Вашими стараннями та прихожан побудований і відкритий храм святого Пімена Великого. Звідусіль до Вас за благословенням та порадою їдуть паломники і отримують бажане. Дякуючи Вашим старанням і молитвам, про Чечельницький храм знають по всій Україні.
Районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають Вас з цим чудовим ювілеєм як духовного Отця, наставника молоді, як людини, яка багатьом дала своє благословення на священство та навчання як в духовних, так і світських учбових закладах.
Зичимо Вам міцного-міцного здоров’я, миру, радості та терпіння, рясних Божих благословінь на многії та благії літа. І просимо Ваших молитв за мир, любов між людьми та щоб Господь послав добрий урожай.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 
З повагою та найкращими побажаннями,
 
Голова районної державної адміністрації             Голова районної ради
Пустовий С.М.                                                        Пяніщук  С.В.
 
123