Перше завдання влади - діалог з суспільством : Президент новому голові

 

Перше завдання влади – діалог з суспільством: Президент новому голові Вінницької ОДА Валерію Коровію
 

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Вінницької області представив активу області нового голову обласної державної адміністрації Валерія Коровія. Глава держави назвав головними завданнями для вінницької влади забезпечення обороноздатності, проведення реформ, протидію будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію.

На зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Вінницької області Президент вручив посвідчення новому очільнику області. Глава держави відзначив, що в області всі знають Валерія Коровія. Президент подякував екс-губернаторові Анатолію Олійнику за роботу на керівній посаді.

"Вінничина сьогодні демонструє дуже відповідальне ставлення до державницьких завдань, які стоять перед місцевою владою", – сказав Президент.

Глава держави особливо відзначив високий рівень виконання завдань з мобілізації в регіоні. "Перше, за що я хочу подякувати керівництву області, – за те, що Вінниччина сьогодні займає одне з перших місць в Україні з мобілізації. Це демонструє ставлення і патріотизм вінничан", – сказав Петро Порошенко.

Президент наголосив на необхідності побудови діалогу влади та суспільства для забезпечення стабільної політичної ситуації в регіоні. "Вінницька область, незважаючи на прикрий інцидент, який тут же підхопили російські телеканали, знайшла в собі сили стабілізувати політичну ситуацію. Це – моє перше завдання: діалог з суспільством і народом. Такий діалог нам потрібен, як повітря", – сказав Глава держави.

Президент також особливо відзначив той факт, що Вінницька область не допустила спаду промислового виробництва. "Вінницька область забезпечила стійке зростання сільського господарства, продемонструвавши, що є справжньою житницею країни", – сказав Петро Порошенко.
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА