Під українським небокраєм книгу люблять і читають
03.04.18

На землі є  багато див, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво – книжка, у ній зібрано весь неосяжний світ. Усе, що створене людським  розумом, усе, до чого прагне наша душа, відображене в книжці.

  Вона  стала для  кожного  із  нас такою ж необхідною, як земля, як чисте небо над головою, як хліб. Навіть важко уявити, як би розвивалася культура планети Земля, коли б не було винайдено книгу.

  Книга  стала  найвірнішим другом людини.

     Вже  стало  традицією, що на весняні канікули наша  дитяча бібліотека провидить з 26 березня  по  2  квітня  Всеукраїнський  тиждень  дитячої і юнацької  книги:   «Сузір ‘я вічного й святкового – дитяча  книга на землі».

 27 березня  бібліотекар Кравець Тетяна розпочала тиждень  дитячої і юнацької  книги літературною годиною «Книга – це свято», познайомила з новими книгами та журналами, які надійшли в бібліотеку. Діти були в захваті, що стільки нових цікавих книг надійшло в бібліотеку. А також були презентовані  книжкові виставки: «Діалог двох читачів», «Історія двох книг», «Мудре рішення», «Друг чи ворог», «Добрий собака», за участю юних гуртківців Сікальчука В, Воржової С., Рудакевич А., Пустової Т., Якимчук Н, Комар В., Ткач К., Коваль Д.

  Продовжила  захід Картоєва Ольга, бібліотекар книгозбірні, провівши  бібліотечний урок «Книга в твоїх руках».

Під час проведення «хвилинки-веселинки» Крижопільський М. та Барановський С. прочитали смішні гуморески Грицька Бойка, які вже готувалися до Дня сміху.

  Печарська Наталя, завідуюча бібліотекою  провела книжковий експрес «Там на невідомих доріжках».Діти гралися-розважалися  і провели поруч з книгами майже цілий день. А ще пообіцяли частіше відвідувати  бібліотеку, ну а  в цей святковий тиждень щодня, адже їм дуже сподобалося  там.   

123