Підготовка до Дня незалежності України

Відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України. Присутні:голова районної ради С.Шепітко, заступник голови РДА О.Беседа, селищний голова С.Савинецький, начальник відділу культури і туризму А.Шумило, завідувач сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків із ЗМІ апарату РДА О.П’яніщук, головний спеціаліст сектору молоді і спорту В.Головань. Голова оргкомітету – С.Пустовий – голова райдержадміністрації зазначив, що сьогодні до обговорення сценарію святкування та внесення пропозицій запрошені представники громадськості району, а саме С.Івасенко – голова Громадської ради при РДА та представники благодійної організації «Мирна Україна»: М.Кича, С.Нич, Г.Химич.

На засіданні розглянуто план заходів та внесено ряд поправок до відзначення цих загальнодержавних свят України у Чечельницькому районі. Зокрема, запропоновано особливу увагу приділити кращим працівникам сільськогосподарського виробництва, учасникам АТО, молоді, дітям. Під час святкування, а це буде 23 серпня, відбудеться парад вишиванок, різноманітні майстер-класи, змагання, конкурси. Також у програмі цікава концертна програма та ігрові майданчики для дітей.

Розпочнеться святкування біля Державного Прапора України на центральній площі селища із урочистих заходів, продовжиться урочистою ходою до центрального стадіону селища, де власне, і будуть проходити всіх святкові заходи. Програма розрахована на різновікові категорії населення.