Підсумки та плани роботи територіального центру
13.08.18

        10 серпня, в приміщенні актового залу Чечельницької РДА з працівниками територіального центру було проведено робочу нараду. У нараді взяли участь: начальник управління праці  та соціального захисту населення Чечельницької РДА Станіслав Мартинюк, директор територіального центру Любов Гарник, інспектор пожежної частини Віталій Гуртовий та працівники територіального центру.

           Під час проведення наради розглянуто питання: про підсумки роботи соціальних робітників   станом на 10.08.2018року; щодо надання соціальних послуг підопічним, якими опікується територіальний центр; про навантаженість соціальних робітників  чисельністю одиноких громадян;  про заходи пожежної безпеки.

            Інспектор пожежної частини Віталій Гуртовий ознайомив всіх працівників із дотриманням правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті.

В ході наради присутнім було доведено статистику пожеж в районі та окремо наголошено на тому, що чимала їх кількість трапляється саме в помешканнях малозабезпечених громадян. Тому, щоб попередити випадки виникнення пожеж серед соціально незахищених верств населення, було обговорено питання співпраці рятувальників та соцробітників щодо проведення спільної інформаційно-роз'яснювальної роботи.

         Начальник управління праці Станіслав Мартинюк  також ознайомив соціальних робітників із особливостями оформлення субсидій та порядком подання і оформлення документів для призначення усіх видів соціальної допомоги. Ще раз наголосив соціальним робітникам  щодо можливості надання людям допомоги  у напрямку забезпечення надійного протипожежного захисту їхніх помешкань,  що допоможе попередити виникненню пожежі.

            Директор терцентру Любов Гарник підсумувала  розглянуті питання, дала необхідні доручення, зробивши акценти на подальшій співпраці з сільськими, селищними радами в питаннях охоплення соціальними послугами тих громадян, які в силу життєвих обставин, за станом здоров’я чи за віком потребують сторонньої допомоги .

123