Підсумкова нарада працівників закладів культури
19.04.16

Днями, в приміщенні Чечельницького РБК відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури, на яку запрошувались : директори сільських будинків культури, клубів, художні керівники, бібліотекарі ЦРБ, РДБ та сільських філіалів, колективи дитячої музичної школи та районного будинку культури – всього 55 чол.
Відкрила нараду начальник відділу культури і туризму РДА Шумило А.П., яка привітала усіх, хто відзначив свої народини в січні-квітні 2016р., познайомила з новопризначеними колегами.
До уваги присутніх в залі запропоновано доповідь №Про стан реалізації державної політики у сфері культури району у 2015 р. та завдання на 2016 рік», в якій Аліною Петрівною зроблено аналіз організаційно-творчої та фінансово-господарської роботи відділу, діяльності закладів культури, звернено увагу на необхідності трансформаційних процесів галузі в умовах децентралізації, росту професійного рівня працівників через підвищення кваліфікації, підготовку грантових, інноваційних проектів, спрямованих на активізацію культурного життя району тощо. Також начальник відділу культури і туризму РДА окреслила завдання, над якими працюватимуть підпорядковані заклади району в 2016р. В обговорені доповіді взяли участь і виступили директори : центральної районної бібліотеки – Шуть О.В., районного будинку культури – Малик Г.С., дитячої музичної школи – Таранець В.І., Жабокрицького СБК – Ткач О.М., Ольгопільського СБК – Мацько Ю.М., Червоногребельського СБК – Паралюлько С.І., сільські бібліотекарі : Ремега О.А. (с. Білий Камінь), Саврей М.І. (с. Бондурівка).
 
За підсумками наради прийнято відповідну постанову, нагороджено ряд працівників закладів грамотами відділу культури і туризму, вручено примірники журналу обласного центру народної творчості «Світлиця», на сторінках якого розміщено матеріали успішно проведеного  у вересні 2015 р. засідання творчої лабораторії директорів районних будинків культури Вінницької області на теренах Чечельниччини.
 
  
123