Підведено підсумки І (районного) туру конкурсу "Учитель року"
29.11.19

У межах Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», враховуючи результати добровільної реєстрації учасників на офіційній сторінці Конкурсу, п'ять творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми професійними надбаннями, педагогів закладів освіти Чечельницького району змагалися за почесне звання переможця І (зонального) туру Конкурсу. Випробування для конкурсантів відбувались у номінації: «Початкова освіта».

Цьогорічні випробування проводилися відповідно до оновленого Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року».

Учасники пройшли тестування з фахової майстерності, демонстрували досконале володіння методикою викладання предмета, проводили уроки, презентували власні творчі досягнення. Родзинками навчання молодших школяриків, вмінням застосовувати інтерактивні методи, спрямовані на формування та розвиток здоров’язбережувальної компетенції учнів

Конкурс професійної майстерності – це один з етапів вияву професійного росту вчителя. Участь - можливість заявити про себе як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитися власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого зростання.

! місце у номінації "Початкові класи" зайняла Наталія Слободянюк (КЗ "Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст.). ІІІ місце у номінації "Зарубіжна література" посіла Тетяна Михайленко (КЗ "Тартацька СЗШ І-ІІ ст."). Від усієї душі вітаємо переможців та лауреатів конкурсу «Учитель року – 2020».    

Оргкомітет та журі І туру конкурсу висловлюють щиру подяку всім учасникам за творчий ентузіазм, незгасне бажання досягти вершин професійної майстерності.

Безперечно, приємно і важливо мати визнання колег, високопрофесійних спеціалістів, здатних об'єктивно оцінити твою роботу. Але якою високою не була б та оцінка, найвищий бал учителю можуть поставити тільки учні, вихованці. 

Мільйон призів не замінять посмішки дитини та вдячності батьків. Це сенс життя справжнього Учителя.

123