Пізнавальна та корисна зустріч із прийомними батьками
13.07.16

         
 
 Днями за ініціативи районного  центру  соціальних  служб  для  сім’ї,  дітей  та  молоді  відбулася зустріч із прийомними батьками з метою формування сімейного бюджету, складання журналу доходів та витрат. Для участі у даному заході були запрошені вчитель економіки КЗ «Чечельницька СЗШ № 2» Химич Галина Іванівна та психолог відділу освіти РДА Панасюк Таміла Анатоліївна.
           Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фаренюк Тетяна Петрівна  ознайомила присутніх із журналом доходів та витрат, а також наголосила, що для підготовки до самостійного життя, дуже важливо, щоб діти розуміли, що таке сімейний бюджет, вміли його формувати, раціонально його використовувати та заощаджувати.
           Химич Г.І. розповіла присутнім про шляхи формування бюджету та заощадження коштів. Для більшої наглядності воназапропонувала  переглянути відеоролик за даною тематикою.Прийомні батьки ділилися своїм досвідом у формуванні бюджету та раціонального використання коштів. Кожен із учасників отримав для себе багато цікавої інформації від побаченого та почутого.
          Панасюк Т.А.провела з дітьми тренінгові заняття «Якою я бачу свою сім’ю». Також для дітейбули проведені пізнавально-розважальні ігри, в яких діти брали активну участь.
         Працівник РЦ СССДМ Дорожанська НаталіяОлегівнапровела з батьками практичне заняття щодо формування сімейного бюджету та складання журналу доходів та витрат.А також прийомним батькам  порекомендувалавести журнал доходів та витрат спільно з дітьми.
           На завершення  прийомні батьки відмітили важливість та необхідність у подальшому проведенні  подібних заходів, для підвищення рівня власного професійного та виховного потенціалу, охоче підтримали ініціативу спеціалістів  запровадити систематичне проведення подібних зустрічей протягом 2016 року.

 

123