Пленум районної ради ветеранів
18.05.16

18 травня 2016 рокув залі засідань Чечельницької районної ради відбувся пленум районної ради ветеранів.

З доповіддю про підсумки роботи 7 з’їзду ветеранів України та завдання щодо організаційного зміцнення і підвищення активності ветеранських організацій виступив голова районної ради ветеранів  Мазурик С.В.

           В роботі пленуму взяли участь голова районної ради П’яніщук С.В., голова райдержадміністрації Пустовий С.М., заступник голови райдержадміністрації Беседа О.В., начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Мартинюк С.М.,голови первинних ветеранських організацій району.

Учасниками пленуму порушено низку питань, що стосуються соціального захисту ветеранів усіх без винятку категорій, зокрема, надання окремих пільг, покращення медичного та пенсійного забезпечення, оздоровлення. Значна увага приділена й питанням розгортання волонтерського руху та патріотичного виховання молоді. 

В обговоренні взяли участь голови первинних ветеранських організацій с. Вербка Бондар В.Г. та с. Стратіївка Загородний М.Т., які відзначили, що в їхніх громадах реконструйовано пам’ятники загиблим воїнам спільними зусиллями сільських рад та місцевих агроформувань, що свідчить про глибоку шану і повагу жителів сіл до односельців, які віддали своє життя за світле майбутнє.

За результатами роботи пленуму прийнято постанову, якою визначено першочергові завдання для ветеранських організацій у поточному році. Зокрема, вирішено провести конкурс на кращу ветеранську організацію Чечельницького району з метою розповсюдження передового досвіду її роботи. 

         

123