Подаруйте сім'ю сироті
29.08.17

Кожна дитина повинна виховуватися в родині, відчувати любов, турботу близьких людей, розуміти, що вона потрібна.  Втім, не завжди у зв’язку із життєвими ситуаціями  діти мають власну родину. Ось чому ми, дорослі, маємо докласти максимум зусиль для того, щоб не допустити втрати віри, любові та надії у дітей, яким не пощастило з біологічними батьками. Чужих дітей не буває, тож давайте зробимо життя наших дітей щасливим! 

Служба у справах дітей Чечельницької районної державної адміністрації звертає увагу всіх небайдужих людей, які бажають взяти дитину у свою сім’ю. Згідно з чинним закондавством України сьогодні діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, мають можливість потрапити у сім’ю шляхом усиновлення (удочеріння); влаштування під опіку (піклування); влаштування до дитячого будинку сімейного типу; в прийомну сім’ю.

Усиновлення є найкращою із всіх можливих на сьогодні форм сімейного влаштування дитини, тобто прийняття її у сім’ю на правах рідної.Усиновлення сприяє тому, щоб у кожної дитини була родина. Тільки в сімї дитина може відчути справжню підтримку, любов і тепло.

Фондом «Зміни одне життя» було створено відеоанкети дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Вінницької області, щоб потенційні батьки могли ознайомитися з дітьми  які потребують сім’ї, отримати інформацію про дітей.

Банер з посиланням на базу відеоанкет дітей-сиріт з метою реалізації їх права на сімейне виховання доступний за посиланням:https://goo.gl/kgKyku.

123