Потисли руку Чемпіону світу Олександру Солов'ю
05.11.19

Під час прес-туру по Чечельницькому району його учасники завітали у спортивний клуб «Сапсан», заснований наприкінці жовтня, 2014 р. У  2016 р. клуб, за сприяння директора сільгосппідприємства «Агроресурс» Бориса Чернега та директора РайСТ Валентина Лесика, розпочав роботу сучасний спортивний зал, в якому по даний час проводяться тренування з рукопашного бою.

Незмінний тренер, суддя ІІ категорії - Дмитро Таранець. Займається в СК у середньому 60-70 дітей. Спортсмени  у своєму заліку мають багато перемог на різних рівнях.

У серпні поточного року чечельничанин Олександр Соловей здобув золото на Чемпіонаті Світу з ММА зі змішаних єдиноборств в Італії, м. Рим.

Крім змагань, клуб займається екологічним вихованням дітей та молоді через організацію благоустрою, прибирання навколишнього середовища,  розчистку джерел, водойм.

Керівник клубу Дмитро Таранець під час спілкування зазначив, що його мета -    формування у вихованців сталого здорового способу життя, найкращих людських якостей: мужності та витривалості, почуття дружби й колективізму, патріотизму та гордості за державу, в якій народилися та зростали.

Керівник клубу практикує загартування тіла, духу, характеру вихованців шляхом купання в крижаній воді на Водохреща, участі в туристичних походах з ночівлею серед природи. Клуб «Сапсан» є одним із співорганізаторів міжнародного екологічного форуму «Південне Поділля - Перлина України».

123