Потреби – основа мотиваційної сфери особистості
26.06.20

24 червня 2020 року працівники Чечельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді опрацювали у тренінговому режимі під керівництвом працівників обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді тему «Потреби – основа мотиваційної сфери особистості. Визначення індивідуальних потреб дітей».

Підготовка та організація необхідних матеріалів та ресурсів у Чечельницькому районі дала можливість активно і ефективно провести навчання, використовуючи різні форми тренінгової роботи: мозкові штурми, роботу в малих групах, дискусії.

У ході навчання учасники розглянули поняття «Потреба», «Мотивація», «Мотив»; ознайомились зі стадіями формування мотивації, виконали практичні вправи з метою визначення потреб людини відповідно до ієрархії потреб А.Маслоу.

Привернув увагу слухачів розділ навчання, в якому розглядалось питання формування прив’язаності та можливих порушень у її формуванні; впливу цих порушень на поведінку особи в дитинстві та у дорослому віці, особливостей подальшого життєвого шляху.

По завершенню навчання учасники висловили позитивні враження від проведеної роботи, відзначили користь та практичне застосування отриманих знань.

123