Повернулась дитина в родину
14.10.19

Важко переоцінити значення сім'ї для дитини. Це - її перший світ, перші кроки, перші почуття, любов і ласка, увага, турбота і тепло. На жаль, іноді, через цілий ряд життєвих обставин, батьки не в змозі забезпечити дитині належне піклування і цю функцію перебирає на себе держава. Але робота з батьком та матір'ю не припиняється.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді є відродження первинного середовища для дитини - сім'ї, як місця, де найкраще задовільняються її потреби, реалізуються мрії, відбувається становлення дитини як особистості. І наполеглива праця спеціалістів дає свої позитивні результати.
9 жовтня ще одна родина розкрила обійми і серце та повернула додому донечку з закладу інституційного догляду та виховання. Загалом, протягом 2019 року в сім'ю повернулося троє діток. 
З метою створення комфортного середовища для дітей, їх соціалізації, підтримки батьків та підвищення їх батьківського потенціалу, родина буде забезпечена соціальним супроводом, підтримкою психолога та інших фахівців районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Та найважливіше, що в районі на одне щасливе дитяче серце стало більше!

123