Оприлюднення проекту регуляторного акта 18.09.2013

 
Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження голови Чечельницької районної державної адміністрації ”Про затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Чечельницької районної державної адміністрації та Регламенту Центру надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації”                                                 
 
Чечельницька районна державна адміністрація відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об”єднань, оприлюднює проект розпорядження голови Чечельницької районної державної адміністрації ”Про затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації та Регламенту Центру надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації”.
 
Проект розпорядження розроблено відповідно до вимог Закону України    “Про адміністративні послуги”, Постанови КМУ від 20.02.13 №118 ”Про затвердження Примірного положення про  центр надання адміністративних послуг”, Постанови КМУ від 1.08.2013 №588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» з метою затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації та Регламенту Центру надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації.
 
Проект розпорядження разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Чечельницької районної державної адміністрації в мережі Інтернет за адресою chechelnik-rada.gov.ua в підрозділі ”Проекти регуляторних актів”розділу ”Регуляторна політика”.
 
Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта необхідно надсилати у письмовому вигляді на адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвику підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна 9/11, електронна адреса inform@dkrp.gov.ua; та на адресу  Чечельницької районної державної адміністрації: 24800, Вінницька обл., смт Чечельник, вул. Леніна, 31, електронна адреса chech_rda@i.ua.
 
Термін, протягом якого розробник проекту регуляторного акта (Чечельницька районна державна адміністрація) приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань складає один місяць починаючи з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
 
 
Голова районної
державної адміністрації                                                   М. Качинський