Працівників соціальної сфери вітали в області
03.11.16

2 листопада в приміщенні обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк. 

«В непростий час ми живемо – час викликів, роздумів, вирішення багатьох проблем. Але, разом з тим, це історичний період, період змін. І на кожного з вас покладається велика місія – залишити власний слід в історії», - звернувся з вітальним словом до учасників заходу голова ОДА Валерій Коровій.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся і голова обласної Ради Анатолій Олійник. Затим, керівники регіону вручили кращим представникам соціальної сфери області урядові нагороди і Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Серед нагороджених – кращий працівник соціальної сфери нашого району – Гарник Любов Григорівна – директор територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

123