Працюємо прозоро
18.05.18

Децентралізація влади в Україні передбачає не просто передачу повноважень для надання послуг, не лише фінансових ресурсів, а надання якісних адміністративних послуг населенню. Центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) - це новий формат комунікації влади і суспільства. Це – обличчя держави в її спілкуванні із громадянами.  Це – крок до європейського суспільства в Україні. Він є одним із принципових результатів децентралізації, який сьогодні відчутний у громадах.

Через Чечельницький центр надання адміністративних послуг виконуються функції з реєстрації майнових прав, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Станом на 1 травня поточного року через ЦНАП  юридичні особи (підприємства, установи і організації) отримали 5139 послуг, та 38 послуг - фізичні особи-підприємці. 

Починаючи з 2016 року в районі  запроваджено систему електронних закупівель РroZorro та створено на сайті  РДА  рубрику  щодо стану закупівель  розпорядників коштів місцевих бюджетів. Станом на 15 травня 2018 року зареєстровано на сайті державних закупівель на суму 6494,5 тис. грн., з них закуплено на суму 5956,0 тис грн. Економія коштів по  закупівлі становить 538,9 тис. грн.

Відділ міжнародного співробітництва та регіонального  розвитку райдержадміністрації 

123