Прапор Євросоюзу замайорів у Чечельнику
11.05.17

Сьогодні, у Чечельнику на центральній площі селища, за участю голови районної державної адміністрації Сергія Пустового, голови районної ради Сергія П’яніщука, громадськості селища, ветеранів АТО, шкільної молоді урочисто піднято прапор Європейського Союзу та прапор України з нагоди затвердження Радою Європи безвізового режиму для України.

«Сьогодні для Української держави насправді історичний день – Рада Міністрів Євросоюзу прийняла рішення про надання Україні безвізового режиму. Ця подія знаменує не просто відкриття кордонів для наших громадян та можливість вільно подорожувати Європою, а й, перш за все, історичне повернення України до своїх витоків. Це визнання нашої приналежності до великої європейської сім’ї: територіально, культурно, історично та ментально», - сказав Сергій Пустовий.

Підняття прапорів ЄС та України відбувалося під виконання державних гімнів. Честь підняти прапори випала ветерану АТО на сході України Юрію Онопольському  та чемпіону Вінницької області із рукопашного бою  Олександру Соловею.

         

123