Презентація Вінницької області в Російській Федерації

В Москві відбулась презентація інвестиційного, економічного і туристичного потенціалу Вінниччини

В Посольстві України в Російській Федерації 30 травня 2013 року  відбулася презентація Вінницької області – її інвестиційного, економічного і туристичного потенціалу.

Офіційну делегацію Вінниччини представляли: голова облдержадміністрації Іван Мовчан, перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський, заступники голови ОДА Григорій Дерун і Любов Спірідонова, заступник Вінницького міського голови Андрій Рева, керівники обласних управлінь, очільники районів та представники підприємств регіону.

У складі делегації Вінниччини був і голова Чечельницької районної державної адміністрації М.Ф. Качинський. 

Презентація Вінниччиниу Москві проходить під патронатом Надзвичайного і Повноважного Посла України в Російській Федерації Володимира Єльченка. Він разом з Іваном Мовчаном привітали учасників презентації та запросили російських колег до співпраці.

Слайд-презентацію здійснив директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Андрій Гижко. Після загальної інформації про Вінниччину інвестиційну бізнесмени представили конкретні проекти, які у перспективі можуть зацікавити російських інвесторів.

До співпраці запрошували: ПАТ «Володарка», ПАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат», ТОВ «Аграна Фрут Україна», ПАТ «Плазматек», ВАТ «Стрижавський кар’єр», ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр», ТОВ «Агро-Еталон», ТОВ «Готельний комплекс Сокілець».

Також у ході програми перебування делегації у Москві відбулось  спілкування вінничан з місцевою пресою та зустріч з представниками Вінницького земляцтва