Прийди до серця, Україно, добром благослови мене
19.08.17

 «Мій рід, моя батьківщина – це все моя Україна», під такою назвою в селі Луги відбувся тематичний вечір, присвячений 26-річниці Дня Незалежності України. Перед початком концертної програми проводилися різноманітні спортивні змагання: перетягування канату, віджимання, гра в шашки, амреслінг. Переможці спортивних змагань від виконкому сільської ради отримали призи. Діти мали змогу пострибати на батутах, покататися на квадрациклах.

Після спортивних змагань розпочався святковий концерт. Свято відкрив сільський голова Голоднюк Василь Іванович, який привітав присутніх з 26- річницею Незалежності України. Вихованці дитячої установи «Дзвіночок» привітали гостей віршованими словами про Україну. Виконувалися пісні про Україну та українські народні пісні у виконанні жіночого ансамблю СБК у складі Ковальчук Тетяни, Владики Дори, Велімбовської Любові, Снігур Валентини, Пастух Олени, Бурківської Валентини, Гордієнко Ніни, Сидоренко Світлани, Швець Валентини, Бунич Лариси. Своїм голосом та співом гостей залу зачарували Ткач Лілія, Владика Дора з дочкою Ельвірою.

Майстерно виконували пісні Велімбовська Люба та її шестирічна донечка Ангелінка – першокласниця Алінка Чижова та п’ятикласниця Аліса Гуйван. Від виконкому сільської радивсі учасники художньої самодіяльності нагороджені подарунками. Гості свята вдячні за хороший святковий відпочинок. 

 

123